duminică, 10 februarie 2013

Tucă Cimpoeru despre "Lumea e o pisică jigărită"

Pe blogul personal!


ANDREI VELEA " LOVIT" DE CONSENSUL LITERAR

Astăzi, când mai tot tineretul o "arde" prin discoteci şi baruri, plini de fiţe şi droguri, îmbibaţi de prostia omenească arătătoare cu degetul, doar spre... sex de proastă calitate, când a avea o ocupaţie cât de cât... civilizată , pare o utopie, dacă un tânăr scrie, vin "extratereştrii" şi trag cu "laserele" din ochii lor înroşiţi de nopţi pierdute în ignoranţă !
Ce rău poate să facă un tânăr scriitor, dacă încearcă să dea puţin parfum haznalei postdecembriste, care, ne tot ţine într-un miros politic pestilenţial ?
Dacă veţi citi cu atenţie, obiectiv, fără aportul ego-ului, care - vă garantez - vă mănâncă zilele, ce pot de altfel să vă fie mai frumoase, veţi observa, că Andrei Velea, este doar un suflet ce se străduieşte să comunice cu dumneavoastră. Doar o fiinţă care a redescoperit marea grădină a frumosului, din care a luat un superb buchet de flori, aruncând în toate părţile cu drag câte una, străduindu-se a "redecora" pereţii coşcoviţi şi mucegăiţi ai edificiului postdecembrist, ce stă gata să se dărâme peste nesimţirea şi indiferenţa tolerantă în care ne complacem !!!
Nu împroşcaţi cu noroi florile, dragi oameni ! Udaţi-le ţi lăsaţi-le acolo unde  cresc, nu le rupeţi. Fiecare existenţă îşi are locul ei în Univers.
Mai rău este de cei ce nu îşi găsesc locul în viaţă !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu